Mihai Morar, un romantic convins: “Am cerut-o de soţie după două luni de relaţie”

 

Are două fetiţe superbe, o carieră de invidiat, dar şi o soţie de nota 10. Mihai Morar spune că nu s-a grăbit să o ceară pentru că a simţit că este cea care trebuie să îi fie alături pentru toată viaţa

După două două luni de relaţie, Mihai a hotărât să pună piciorul în prag şi să o ceară de soţie. “Ne cunoșteam, eram colegi la radio și știam ce fel de fată este. Am studiat-o din umbră și i-am făcut povestea. La început, fiecare era implicat într-o altă relație, dar s-a întîmplat ca, în același timp să se rupă ambele relații. Eu trezindu-mă singur, văzînd că și ea este singură, am decis să fim împreună. Noi ne știam din radio, dar la început a fost o glumă, un joc, mie îmi spunea „Coccolino“. Asta e porecla pe care mi-a pus-o ea și de care am scăpat foarte greu”.

Dar cum şi-a dat seama că ea este aleasa? “Fusese ziua mea, am mers la munte cu prietenii. Ne-am întors duminică seara în București, eu urma să merg la radio. A venit, m-a lăsat cu mașina în fața blocului, iar eu m-am dus în garsonieră. Ea a zis că pleacă acasă, la părinții ei. Am urcat în garsonieră și m-am simțit foarte singur „Și totuși, am petrecut un weekend împreună și ea pleacă acasă. Dar de ce?“ Am sunat-o apoi și i-am vorbit pe un ton mai aspru, de parcă ea ar fi fost vinovată. I-am zis „Bine că ai venit cu mine la munte și ai stat tot weekendul și acum ai plecat acasă. De ce? Nu era normal să rămai?“ Și ea în seara aia și-a luat de acasă cîteva lucruri de schimb și a venit și a dormit la mine și de atunci ne-am mutat împreună. Și ăsta a fost momentul”, povesteşte cu drag Mihai.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest