Mirela Boureanu Vaida, mai sinceră ca niciodată! Lucruri neştiute despre relaţia cu soţul ei

 
+2 click pentru
galerie

Mirela Boureanu Vaida este una din cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, iar naturaleţea şi carisma personală au ajutat-o să intre cu uşurinţă în inimile oamenilor care o privesc din faţa micilor ecrane.

Chiar şi atunci când nu se află pe scaunul de prezentatoare TV, în platoul "Mireasă pentru fiul meu", Mirela Boureanu Vaida reuşeşte să atragă toate atenţia, iar prezenţa ei aduce mereu la pachet şi un zâmbet.

Aşa a reuşit să-i surprindă şi luni seara, pe telespectatorii emisiunii "Răi da' Buni", de această dată, printr-o intervenţie telefonică, în direct. Ea a vorbit despre noul ei rol de mamă, relaţia cu soţul ei, dar şi cum reuşeşte să facă faţă cerinţelor micuţei Carla Maria.

"Fetiţa seamănă mai mult cu mine, dar e mai bine aşa. Eu sărbătorile nu prea le prin pe acasă. Mereu am emisiune sau câte un concert, că pot spune că îi voi lăsa de acum soţului meu o copie a Mirelei, atunci când va rămâne acasă cu ea. Nici de cântat nu am mai cântat, nu am mai avut spectacole, i-am cântat doar celei mici "Tinkle, tinkle, little star", a spus Mirela Boureanu Vaida, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest