Mirela Vaida, încurajări de la Simona Gherghe! Ce mesaj a primit noua prezentatoare a emisiunii„Acces Direct”

 

Mirela Vaida este noua prezentatoare a emisiunii „Acces Direct”. Ziua de astăzi a fost prima zi a noului sezon al emisiunii de pe Antena 1, iar Simona Gherghe, cea care a moderat-o aproape un deceniu, i-a transmis cuvinte de încurajare celei care a preluat ştafeta.

Nu este necunoscut pentru nimeni faptul că Mirela Vaida şi Simona Gherghe sunt prietene, aşa că nu este deloc de mirare că fosta prezentatoare a emisiunii a avut numai cuvinte de încurajare pentru colega sa.

„Dragă Mirela, dragii mei colegi, să aveți un sezon excelent! Vă țin pumnii! Baftă!!! ❤️ ”, i-a transmis Simona Gherghe, Mirelei Vaida.

Prima zi pentru Mirela Vaida la Acces Direct

Mirela Vaida este o adevărată apariţie! Cu o rochiţă mini cu paiete, şi o jachetă de blugi, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” a avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa proiectului televizat.

„Vă voi spune că am emoții, că am rămas aceeași, poate vreo 5-6 kilograme în plus. Nu ne-am mai văzut de când aveam vreo doi copii și între timp am făcut trei, însă vă doresc să vă bucurați de familie, de viață și de colegii dumneavoastră, așa cum eu astăzi mă bucur”, a spus Mirela Vaida.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest