Monica Davidescu dă cărţile pe faţă! Ce spune despre situaţia financiară din familia ei

 
+2 click pentru
galerie

Aurelian Temişan şi Monica Davidescu sunt un cuplu frumos şi fercit. Recent, au apărut în presă mai multe articole referitoare la câteva posbile probleme financiare pe care le-ar fi avut cei doi.

Aurelian Temişan şi Monica Davidescu şi-au construit o casă, iar pentru asta au fost nevoiţi să apeleze la un credit în franci elveţieni. S-a speculat faptul că cei doi ar fi ajuns în imposibilitatea de a plăti ratele la bancă, iar situaţia lor financiară ar fi devenit din ce în ce mai grea.

Invitată în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, Monica Davidescu a evitat să comenteze despre acest subiect şi a preferat să vorbească mai multe despre proiectele sale de la teatru. Cu toate acestea, actriţa a dat câteva detalii, după ce prezentatorul Mihai Morar a întrebat-o dacă este adevărat ceea ce s-a scris în legătură cu acest subiect.

"Eu nu ştiu, habar n-am, nu citesc ziarele. O să vin la tine în emisiune să discut subiectul ăsta, altădată, după ce îmi vorbeşte avocata. În orice caz, nu suntem în faliment, nu e treaba terminată. Din nefericire, ştii bine că prin hăţişul de minciuni scrise în ziare există şi un sâmbure de adevăă, dar trebuie să îl cauţi. Când o să am un rezultat final al acestui litigiu, vin şi ţi-l spun," a declarat Monica Davidescu, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest