Monica Tatoiu, amănunte picante din intimitatea vieţii amoroase! „Reinventezi relaţia, de fiecare dată când te bagi cu ea în pat” VIDEO

 

Cunoscută pentru modul în care spune lucrurilor pe nume, Monica Tatoiu nu se dezminte nici de această dată! Vedeta a fost invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, moderată de Mihai Morar, unde a oferit detalii incendiare din culisele vieţii de cuplu.

Monica Tatoiu şi soţul său trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei decenii. Cu toate acestea, flacăra pasiunii şi dragostea nu s-au stins între cei doi, ci din contră. Iar pentru că toată lumea s-a întrebat care este secretul, care stă la baza mariajului longeviv, celebra femeie de afaceri l-a spus, fără doar şi poate.

Pentru Monica Tatoiu, vârsta este doar un număr. Chiar dacă are 63 de ani, femeia de afaceri a mărturisit că secretul unei relaţii lungi constă în faptul să fii deschis când vine vorba de viaţa sexuală. Mai mult de atât, vedeta i-a îndemnat pe cei se despart sau care au amante să caute soluţii pentru reinventarea în pat, alături de partenera actuală şi cu siguranţă, lucrurile vor merge mult mai bine.

„Când stai într-o relație, nu trebuie să schimbi muierile, cum fac majoritatea bărbaţilor cu creierul cât o nucă. Trebuie să reinventezi relaţia cu femeia ta, făcând-o să fie diferită, de fiecare dată când te bagi cu ea în pat. Dar nu toţi bărbaţii sunt în stare de lucrul ăsta. (...) În fiecare an, mergând în acelaşi loc, dar acum am schimbat patul, şi ne-am mutat în altă vilă, cu 65 de euro pe noapte.” a spus Monica Tatoiu, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest