Monica Tatoiu, declaraţie uluitoare, direct: "Nu am văzut în viaţa mea un prezervativ!"

 
+3 click pentru
galerie

Monica Tatoiu a trecut printr-o perioadă dificilă din viaţa ei, după ce a avut câteva probleme de sănătate serioase, acum a reuşit să renunţe la scaunul cu rotile.

Astăzi, Monica Tatoiu a fost invitată în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde a venit cu ajutorul unor cârje. Ea a vorbit despre operaţia la care a fost supusă.

În plus, Monica Tatoiu a vorbit şi despre fiul ei, iar cu această ocazie a făcut câteva declaraţii neaşteptate.

"Avem 38 de ani când am născut, a fost prima şi ultima sarcină. Eu nu am văzut în viaţa mea un prezervativ, nu ştiu cum e cu anticoncenpţionalele. Ştiţi cine mi-a arătat cum arată un prezervativ? Evident că fiul meu. Singurul lucru pentru care trebuie să vă luptaţi este ca progenitura voastră să fie fericită, nu trebuie să fie la fel ca părinţii lor. Eu aş vrea să îl văd cu o sută de mii de femei, să nu mă sune o lună de zile," a spus Monica Tatoiu.

În cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, a intrat în direct, şi fiul Monicăi Tatoiu, Victor, care a dat o replică neaşteptă.

"Mi-aş fi dorit să stea mai mult acasă, şi să nu mai stea noaptea la televizor, cum face şi acum," a spus Victor, la Antena Stars.

Urmăriţi întregul moment, în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest