Morandi, pentru prima dată la TV, după ani buni de absenţă! Motivul pentru care Marius Moga nu cântă la concerte! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Morandi a fost una dintre cele mai cunoscute trupe dance din România, tocmai de aceea, revenirea în industria muzicală românească a fost o veste minunată pentru foarte multă lume! Marius Moga şi Randi au fost invitaţi în platoul emisiunii moderate de Mihai Morar şi au dezvăluit mici secrete din culisele trupei. 

În ciuda clinciurilor care au existat de-a lungul timpului între cei doi, muzica i-a reunit de fiecare dată. Unul dintre motivele pentru care Marius Moga nu a mai fost prezent pe scenă, alături de Randi, a fost acela că a dorit să se focuseze pe partea de producţie muzicală.

„Noi ne-am împărţit pe live. Randi e mult mai plimbăcios decât mine, dar la producţie, la piese există o chimie pe care o avem şi acum şi muzică. E aşa un liant, trece peste ego-uri, peste orgolii.(...) Eu am vrut să merg mai mult spre a compune. Am mers în State şi am încercat să le compun ălara de acolo. Acum am dat un refresh şi este un proiect care stă în picioare. Când lucrezi cu un om, relaţia se construieşte în timp. Muzica aşa iese şi ea, cam cum e relația umana.” a mărturisit Marius Moga

Chiar dacă acum este extrem de dezinhibat pe scenă şi comunică cu publicul pe care îl are la concerte, Randi nu a fost dintotdeauna așa. Artistul s-a confesat în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” şi a povestit că la începutul carierei sale, îşi ascundea privirea sub o pereche de ochelari de soare, din cauza timorării şi a timidităţii.

„Eram slab şi timorat. Aveam ochelarii de soare care vreo 3-4 ani pentru că îmi era greu să mă uit în ochii oamenilor de pe scnena.” a spus Randi în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest