Nae Manea nu va fi uitat niciodată de suporterii Rapidului! Ce gest impresionant au făcut ei în memoria lui?

 
+3 click pentru
galerie

Nae Manea, un reprezentant de seamă al echipei de fotbal rapid, s-a stins din viaţă în această dimineaţă la vârsta de 60 de ani, după ce cancerul la ficat l-a răpus. Suporterii s-au strâs în această seară pe stadiunul Giuleşti şi au făcut un gest impersionant în memoria regretatatului sportiv. Au înălţat lampioane la cer!

"Îmi amintesc mai mult de fotbalistul Nae Manea. A fost un exemplu de devotament pentru Rapid într-o perioadă grea a Rapidului. Nicolae Manea rămâne un exemplu pentru toţi. Mi-l amintesc pe Nicolae Manea cum făcea sprinturi chiar aici, sub a două tribună. Părea că pluteşte pe stadion şi avea un control al mingii extraordinar", a declarat un apropiat al lui Nae Manea, în cadrul emisiunii "Răi da buni", de la Antena Stars.

"Cred că sunt două luni jumătate de când am vorbit la telefon. Mi-a fost antrenor. Am lucrat cu dândul. Era secundul lui Mircea Lucescu. Ne-am întâlnit şi ca adversari. Era un lider adevărat, un om care ştia să ridice atmosfera şi după înfrângeri. A fost un om, tot timpul cu zâmbetul pe buze. Dacă îl vedeai acum trei luni spuneai că nu are nimic. Nu bea, nu fuma, nu avea niciun viciu", a declarat Marius Şumudică, în emisiunea "Răi da buni", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest