Nataşa Raab, la capătul puterilor! Nu-şi mai găseşte liniştea, după ce şi-a înmormântat dragostea vieţii VIDEO

 

Medicul Val Guţul, soţul Nataşei Raab a încetat din viaţă săptămâna trecută, iar de atunci marea actriţă se confruntă cu gânduri negre şi cu o durere de nedescris. După ce au fost împreună, şi la bine, şi la greu, timp de patru decenii, despărţirea este extrem de grea.

Soţul Nataşei Raab a fost unul dintre cei mai admiraţi şi apreciaţi medici. Din cauza unor probleme de sănătate, cu care se confrunta de ceva timp, Val Guţul a trecut în nefiinţă la vârsta de 66 de ani. În urma sa a lăsat o soţie îndurerată, care nu îşi mai găseşte liniştea.

În direct la „Răi da’ Buni”, actriţa Nataşa Raab a intratt în convorbire telefonică, unde a povestit cu o mare durere în suflet prin tot ce trece la momentul actual.

"Dumnezeu să-l odihnească! Acum am realizat că nu o să-l mai văd niciodată. Sunt foarte, foarte, foarte supărată şi necăjită... Totul s-a întâmplat după 38 de ani... este greu să-ţi aduci aminte de clipe rele, îţi aduci aminte doar de alea bune... Cred că nu era pregătit să mă lase singură. Am avut şi probleme de sănătate şi într-un fel, el m-a salvat. Aşa cum spuneam, el este copilul meu şi va fi întotdeauna. Steluţa mea albastră! A salvat atâţia oameni şi nu a reuşit să se salveze pe el... Despre el se spune că vindecă cu ochii şi cu vorba! Când mergeam pe stradă, se uita toată lumea după noi. Aş da orice din viaţă ca Dumnezeu să facă o minune şi să mi-l aducă înapoi. Abia m-am liniştit după o porţie de urlat pe aici. (...) Ţin minte că avea un umor cu totul ieşit din comun. Când ne duceam la motelul de veci, cum îi spunea el, pe care l-am făcut la Cimitirul Ungureni, zicea: Ia uite dragă ce vecini avem aici! Nu ne punem cearceaful noaptea în cap şi ieşim la un grătar?!... În fiecare loc din casă în care mă întorc văd poze cu el... Sunt multe, multe, amintiri frumoase. Vreau să trăiască în amintirea tuturor. (...) Îmi spunea că <<Nu e nimic, draga mea, dacă nu avem copii>> De foarte multe ori i-am reproşat că nu am înfiat pe cineva. El avea oricum un băiat şi ţinea foarte mult la el, dar îmi spunea << Tu eşti copilul meu şi eu sunt copilul tău>> Întotdeauna când se spăla pe păr, eu îi spuneam că are ochii ca nişte steluţe albastre. E băiatul meu cu steluţe albastre. Îmi pare tare rău! Despărţirile sunt nedrepte!" a spus Nataşa Raab, în direct, la Răi da’ Buni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest