Nicolae Guţă, pus pe fapte mari! Va deveni tată de tripleţi

 

Pentru prima oară la televizor, Alberto şi Nicolae Guţă au fost împreună! Dacă îi vezi, seamănă ca două picături de apă. Manelistul a mărturisit că familia sa va fi şi mai mare în curând.

Este tatăl exigent şi niciodată 100% mulţumit. Nicolae Guţă a mărturisit de faţă cu Alberto planurile de viitor pe care le are cu Cristina, actuala sa iubită. Acesta plănuieşte să devină din nou tată, de data asta, de trei ori dintr-o singură lovitură!

"Socializăm pe FaceTime. Mi-aş dori să cânt cu el. Pe Cristina o iubesc. Sunt convins că Alberto nu se va supăra. Vrei să-ţi spun ceva? Pe mine pupăturile, sau un gest făcut chiar inopinant, mă mişcă. Sunt om. Mă topesc. Dar nu mă cumpără. Toată viaţa am spus că sunt pe sistem turbo. La mine nu este nimic de pierdut. M-am orientat în teren. Am luat atitudine. Dacă Nicoleta Luciu a putut trei de-odată, de ce nu şi Cristina? Să facem trei copii pe cale naturală, ne-ar trebui între patru şi şase ani. Am zis trei de-odată, sau patru. Mai nou am înţeles că este posibilitatea să dea naştere la doi şi doi să-mi conservăm şi la momentul potrivit... Dat fiind faptul că suntem contratimp, până la urmă trăim în secolul vitezei. Din păcate presa a înţeles greşit, ceea ce nu trebuia să înţeleagă. Relaţia se bazează pe respect reciproc. Cristina, la cum arată ea, ar putea să aibă cel puţin un milion de Nicolae Guţă, dar dacă a ales totuşi să fie cu mine... Încredere n-am nici în mine. Când e vorba de carieră, sunt foarte exigent. Sunt un tată bun, iubitor şi un tată care, dacă trebuie, s-ar duce până la sacrificiul suprem. Sunt mândru în proporţie de 50%. Pentru mine, niciodată nu e de ajuns. Nu sunt critic şi nici exigent. Sunt realist, cu picioarele pe pământ", a mărturisit Nicolae Guţă.

Aşa cum se gândeşte la toate, tatăl Nicolae Guţă o respectă cât se poate de tare pe Narcisa, mama copilului său, şi a mărturisit că în cazul în care justiţia va hotărî reţinerea sa, Alberto va rămâne cu Mădălina, cunoscută şi sub numele de Beyonce de România.

"Mă gândesc că, dacă Narcisa va fi în detenţie, ce voi face cu Alberto? Eu pot să-i ţin locul până la un moment dat, de tată, dar de mamă, în niciun caz. Spre uimirea mea Mădălina şi Narcisa s-au împrietenit. Dacă tot a rămas aşa, Mădălina să aibă grijă de Alberto. Aşa nebună cum e ea, jos pălăria. Narcisa este mama lui Alberto", a explicat manelistul.

A fost condamnată la închisoare
În octombrie 2014, Narcisa a intrat înarmată în casa blondinei cunoscută sub numele de Beyonce de România. Scandalul dintre cele două foste iubite ale manelistului Nicolae Guţă a pornit de la câteva SMS-uri pline de venin pe care blonda i le-ar fi trimis Narcisei. Beyonce a fost bătută destul de serios lucru care a dus la arestarea preventivă a Narcisei. Femeia a petrecut patru zile în arest. Narcisa a fost condamnată la 4 ani şi 2 luni cu executare. Decizia în cazul ei nu este definitivă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest