Niculina Stoican trece prin momente grele! De ce a fost arestat soţul artistei?

 
+2 click pentru
galerie

Niculina Stoican trăieşte o adevărată dramă! Bărbatul ei a ajuns după gratii! Soţul artistei a fost ridicat de oamenii legii şi dus în arest după sentinţa definitivă într-un dosar în care este implicat şi Genică Boerică

Până nu demult era toată numai un zâmbet, dar gata, s-a zis cu bună-dispoziţie! Veste proastă pentru Niculina Stoican. Soţul ei, Vasile Stănescu, îşi va petrece după gratii următorii şase ani din viaţă! Bărbatul este implicat într-un dosar în care mai multe persoane au obţinut nelegal restituire de TVA. În urmă cu mai bine de zece ani, inculpaţii ar fi pus mâna, prin mijloace frauduloase, pe 13 milioane de lei de la Finanţele din Dolj.

Toate planurile Niculinei s-au dus însă pe apa sâmbetei. Soţul cântăreţei, cu care s-a măritat la 20 de ani, a fost dus în arest de poliţiştii care au pus în executare mandatul emis de instanţă. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru interpretă, mai ales că Vasile a fost singurul bărbat din viaţa ei.

Nemachiată şi îmbrăcată din cap până-n picioare în negru, cântăreaţa a avut totuşi puterea să facă haz de necaz. Mai mult, Niculina n-a dorit să vorbească despre problemele de familie cu care se confruntă. Cu capul plecat şi cu gândul la soţul ei, Niculina se îndrepta agale spre maşină.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest