Nimeni nu ştie de ce a divorţat Lora de Dan Badea! Care este de fapt motivul real al despărţirii?

 
+2 click pentru
galerie

Deşi a trecut ceva vreme decât Lora şi Dan Badea au pus capăt căsniciei lor foarte repede, fără nicio explicaţie, semnând un simplu act la notar, artista s-a ferit mereu să vorbească despre acest subiect şi nu spus niciodată un motiv concret pentru care a luat această decizie.

Câtăreaţa a fost mereu rezervată în privinţa relaţiei de dragoste pe care a avut-o cu Dan Badea. Dar în general oamenii ştiau că se înţeleg bine şi au o relaţie liniştită. Însă vestea că cei doi s-au dus într-o zi în mod subit la notar, pentru a încheia legal povestea lor, a fost ca un şoc.

"Azi ne-am văzut ultima dată. Oamenii au crezut că a apărut peste noapte despărţirea asta. Dacă vă uitaţi în urmă vedeaţi că eu mi-am pregătit terenul. În spatele acestei concluzii, au stat foarte multe nopţi nedormite. Decât să fii singur în doi, mai bine stai singur şi măcar ştii de ce eşti singur.  Şi m-am gândit că automat şi persoana de lângă tine se va simţi singură. Şi nu este corect. Soţul meu a fost alături de mine şi în momentele bune şi în cele mai puţin bune", a mărturisit Lora, în emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest