Nu era de acord cu expunerea copiilor, dar acum îi promovează masiv pe internet! De ce şi-a schimbat părerea Andreea Bălan VIDEO

 

Andreea Bălan se poate declara o femeie împlinită! Are o carieră de invidiat, un soţ care o iubeşte şi două fetiţe minunate, aşa că se poate spune că nu îi lipseşte nimic. Iar pentru că îşi doreşte ca micuţele sale să aibă parte de acelaşi succes ca al ei, cântăreaţa a început să le construiască, treptat, treptat, un viitor frumos.

Dacă înainte de nașterea micuţelor Ella şi Clara nu era de acord cu expunerea acestora în social media, iată că Andreea Bălan s-a răzgândit. Se pare că motivul deciziei de a le face persoane publice, pe internet, s-a datorat înclinaţiilor artistice de care a dat dovadă fata cea mare.

Andreea Bălan este conştientă de evoluţia tehnologiei şi de faptul că este extrem de important să ai un număr cât mai mare de urmăritori în social media. Tocmai de aceea, îşi doreşte ca fetiţele ei să aibă parte de un avantaj considerabil, în fata altor copii, asta în caz de vor să facă o carieră în muzică sau actorie.

„Mi-am dat seama că trăim într-o eră în care trebuie să evoluezi şi să fii prezent peste tot. Vine o nouă generaţie şi dacă nu faci lucru şi pentru generaţia aceea, te pierzi. (...) În momentul în care am văzut-o pe Ella că mă imită prin casă şi mi-am dat seama ca sigur una dintre ele va avea ori o carieră în muzică sau actorie, iar atunci le-ar prinde bine un start, un mic branding în jurul său.” a spus Andreea Bălan, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest