O celebră prezentatoare TV de la noi, acuzată de înşelăciune de sute de mii de euro! Menajera sa face puşcărie în locul ei?

 
+3 click pentru
galerie

În România a provocat câteva scandaluri celebre în lumea vedetelor. În Austria gurile rele spun că îngroaşă rândurile deţinutelor la un penitenciar din Salzburg. O celebră prezentoare TV este acuzată de înşelăciune, iar zvonurile spun că menajera sa ar fi făcut puşcărie în locul ei.

Se pare că Lena Horvath ar fi fost damă de companie peste hotare, dar se dădea drept doctor în fizică nucleară. Şi asta nu e tot! Ar fi convins un canadian să-i dea peste 200.000 de euro să se trateze de o boală inventată. 

A prezentat emisiuni TV,  a acuzat un ginecolog că a măcelărit-o şi a susţinut sus şi tare că a fost amanta unor celebrităţi. Lena Horvath a cochetat şi cu muzica într-o piesă cu versuri vecine cu premoniţia.

Tocmai un sponsor de 57 de ani ar fi făcut ca Lena să ajungă după gratii în Austria. Bărbatul, canadian de origine a acuzat-o că l-a curăţat de 230.000 de euro, infracţiune pentru care instanţa a condamnat-o la 2 ani de închisoare. Cu toate acestea, Lena susţine că bărbatul ar fi virat banii în contul menajerei sale, iar acesta s-ar afla în închisoare.

Invitată în platoul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, Lena Horvath şi-a spus povestea cu amănunte. Însă, spusele ei au fost contrazise de menajera sa şi mai multe cunoştinţe ale sale care au intrat în legătură telefonică directă, în cadrul emisiunii.

"Eram foarte bune prietene. Am angajat-o pentru a avea grijă de fetiţa mea, care a avea un handicap. Şi după ce a murit fetiţa mea, am devenit prietene, îţi dai seama că un necaz te apropie. Eu am bănuit că ea s-a culcat cu soţul meu, nu i-am prins niciodată. (...) Eu nu ştiam că i-a virat banii în contul menajerei. El trebuia să îmi dea mie ăştia 200.000 de euro pentru operaţia fetiţei. În momentul în care am rupt relaţia cu el, s-a dus şi a declarat la poliţie că l-am înşelat de 200.000 de euro. Atunci au venit şi m-au ridicat din România, de pe stradă cu mandat internaţional," a spus Lena Horvath, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Menajera Lenei a intrat în direct prin telefon şi a spus că este în libertate.

"Elena cu tine nu am ce să vorbesc. Am avut doi ani de zile am trăit un calvar, pentru faptul că o escroacă, cum m-a prostit pe mine, a prostit pe mulţi alţii. Sunt acasă, nu mai vreau să dau declaraţii," a spus Mirela Iordache, menajera Lenei.

Aflaţi mai multe detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest