Oana Roman a luat o decizie radicală: "Vreau să plec din ţară!"

 
+3 click pentru
galerie

După o lungă absenţă, Oana Roman a revenit din nou în lumina reflectoarelor. Prezentatoarea este hotărâtă să-şi schimbe viaţa radical şi are planuri serioase.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, Oana Roman a mărtusit că a fost într-o vacanţă, unde ţinut o cură detox. În plus, vedeta a mărturisit că în viitorul apropiat este hotărâtă să plece din ţară.

"Am fost plecată o perioadă din ţară, la un centru de detox în Turcia, am fost cu o echipă de filmare şi o să vedeţi în curând ce am făcut acolo, cert este că a fost o experienţă pe care mi-am dorit-o, am vrut să văd cum e şi mi s-a părut o experienţă interesantă. Am băut numai sucuri. Acolo nu te duci să slăbeşti, ci pentru a te dexifica, a te curăţa. Trebuie să stai 7 zile, atât durează. Este foarte benefic, şi pentru minte şi pentru corp.

Nu am avut un început de an prea bun, dar se poate şi mai rău. Am constatat că oamenii cu averi foarte mari, nu prea sunt fericiţi.

Vreau să plec din ţară şi m-am hotărât să încep să fac demersurile pentru asta. Vreau să plec în Franţa, la Cannes, pentru că eu am studii acolo, pe care puţină lume le înţelege aici, şi m-am gândit că am ajuns la 40 de ani, am ajuns la jumătatea vieţii, şi aş vrea să o trăiesc altfel. Dacă mă voi instala acolo, poate o dau la grăniţă acolo pe Isabela. O să plecăm împreună, dar până atunci o să mă duc, mai întâi să văd care e treaba," a spus Oana Roman, la Antena Stars.

Urmăriţi declaraţiile ei în materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest