Oana Roman, adevăratul motiv pentru care a fost internată la spital: „Am stat de vineri până luni” VIDEO

 

În urmă cu câteva zile, Oana Roman şi-a îngrijorat admiratorii, după ce a postat o serie de fotografii în care se afla pe patul de spital. Invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, vedeta a mărturisit care a fost realul motiv pentru care s-a internat şi cum face faţă stresului.

Oana Roman a ajuns la limita epuizării. Motiv pentru care a trebuie să se interneze de urgenţă, pentru a primi vitaminele necesare corpului, cât şi pentru a se relaxa. Incredibil, dar adevărat! După cum a precizat şi vedeta, în cadrul emisiunii moderate de Mihai Morar, unul din motivele internării sale a fost pentru a se odihni în voie, fără a fi deranjată de nimeni şi nimic.

„M-am internat şi mi-au băgat perfuzii cu vitamine şi tot ce trebuia. Am stat de vineri seară, până luni la prânz. Mi-a prins bine. Condiţiile sunt de parcă aş sta la un hotel de 5 stele. Faptul că am putut să stau singură, să dorm, sa mă relaxez, m-a ajutat foarte mult. Odihna de câteva zile m-a ajutat sa pot să o iau de la capăt.(...) El rezistă că este mai tânăr şi e trecut prin mai puţine lucruri decât mine. Nu a avut aşa multe probleme. Nu pot să zic că a trăit drame.(...) Viaţa m-a obligat să trec prin multe lucruri şi de asta am mai mare anduranţa. Şi bărbaţii pot duce nişte lucruri pe care femeile nu le pot duce. Nu-s de acord cu feminismul dus la extrem.” a declarat, în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest