Oana Roman nu mai este singură! A făcut mărturisiri emoţionante despre momentul în care Marius s-a întors acasă

 
+2 click pentru
galerie

Oana Roman este mai fericită ca oricând de când soţul ei, Marius Elisei, s-a întors acasă, după luni bune în care a stat departe el. Vacanţa s-a terminat, iar Oana se va întoarce la emisiunea "Star Salvator".

Invitată, astăzi, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, Oana Roman a povestit cu emoţie despre momentul în care fetiţa ei şi-a revăzut tatăl. De asemenea, prezentatoarea a mărturisit pentru prima dată că în curând va lansa un nou proiect personal.

"S-a întors Marius de aproape o săptămână şi l-am aşteptat cu mare nerăbdare, pentru că au fost aproape trei luni în care el a fost plecat şi ne-a fost foarte greu fără el. Cea mică s-a aşezat la pieptul lui când l-a văzut, a fost un moment foarte emoţionant.

Am petrecut timp cu Isabela, a fost foarte frumos. El a hotărât că nu va mai pleca, pentru că au fost nişte luni foarte grele. Toate au căzut pe umerii mei. Plus că mai era şi sentimentul ală de singurătate. Ne-am hotărât să facem o afacere împreună, să ne facem o firmă. Eu voi lansa şi o activitate online, care va fi mai mult decât un blog," a spus Oana Roman, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest