Oana Roman şi-a mutat mama cu ea în apartament şi acum vrea o casă mai mare! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Oana Roman se afla în toiul schimbărilor! După ce a dezvăluit că motivele pentru care dorește să îşi vândă apartamentul în care locuieşte cu familia sunt acelea că doreşte mai mult spaţiu, dar şi că nu se înţelege prea bine cu vecinii, iată că „minunea” s-a întâmplat.

Oana Roman a declarat, în direct, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” moderată de Mihai Morar că vineri noapte s-a mutat, împreună cu familia. Iar duminică a semnat condica de prezenţa la mare pentru a se relaxa.

„Vineri seară în jur de ora 12 noaptea am reuşit să încheiem cu bine această operaţiune. Mama este la noi, e bine, şi după ce am terminat vineri noaptea, sâmbătă am avut nişte treabă, iar duminica am venit la mare pentru că prietenii la nevoie se cunosc. O prietenă foarte bună a înţeles că eram într-un moment în care aveam nevoie de linişte.(...) Am terminat un provizorat şi am început altul. Cred că toate lucrurile care se întâmplă, au un scop anume. Acum suntem în faza în care încercăm să facem o schimbare, sa vindem apartamentul în care locuim şi să ne cumpăram o casă în care totată lumea sa aibă camera lui şi să stăm toţi relaxaţi şi lejer împreună.” a mărturisit Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest