Oana şi Viorel Lis, ceartă înainte de emisiune! "Îmi vine să plâng de nervi"

 

Înainte de a intra în direct în emisiunea "Răi da' buni", Viorel şi Oana Lis s-au certat, iar Oana şi-a exprimat toate nemulţumirile live.

Viorel Lis şi Oana Lis au fost invitaţi în emisunea "Răi da' buni", însă, nimeni nu ştie ce s-a întâmplat între ei înainte. Mihai Morar a remarcat starea Oanei, aşa că a încercat să afle ce s-a întâmplat.

"Sunt supărată. Îmi vine să plâng de nervi. M-ai prins cam prost. Am diferite probleme, diferite discuţii cu Viorel... Ne certăm din nimicuri. Şi pe drum ne-am certat. Viorel e gelos pe orice persoană, şi pe prietenele mele. După 18 ani nu poţi să stai numai împreună...", a mărturisit Oana Lis.

Viorel Lis a reacţionat şi a reacţionat la explicaţiile soţiei sale: "Dacă o femeie iese singură în oraş, te gândeşti la orice. Ea are libertate, dacă vrea, poate să plece şi mâine, nu mă deranjează. Faptul că vine târziu acasă şi nu stă cu mine, înseamnă că nu prea îi place de mine. V-o spun aproape râzând, pentru mine nu e o problemă. Vine o vârstă la care te gândeşti că trebuie să stai liniştit, la mine liniştea asta nu prea e"

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest