Olga Verbiţchi, de nerecunoscut! Cum arată viaţa ei după câştigarea concursului X Factor: „Izgonită din propria ţară”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Olga Verbiţchi a câştigat concursul de talente X Factor, în urmă cu trei ani, la doar 15 ani. În grupa lui Carla’s Dreams, artista a făcut senzaţia la vremea respectivă, dar după ce a obţinut marele trofeu, nu a mai auzit nimeni de ea.

Decisă să revină în showbiz-ul autohton, Olga Verbiţchi a participat la emisiunea „Like a Star” de pe Antena Stars, de unde a fost eliminată ulterior, iar acum şi-a lansat o nouă piesă, cu care speră că va ajunge în trending.

Invitată în emisiunea „Răi da’ Buni”, Olga Verbiţchi a mărturisit că s-a schimbat extrem de mult, din punct de vedere fizic, motiv pentru care majoritatea persoanelor o recunosc doar după voce.

De ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Chiar dacă şi-a văzut visul împlinit atunci când a câştigat marele trofeu „X Factor”, concurenta lui Carla’s Dreams a mărturisit, cu ceva timp în urmă, în cadrul emisiunii „Star Matina;”, că a fost renegată atât de prieteni, cât şi de cei care o văsuseră la TV, din propria ţară.

„M-am simțit cumva izgonită de propria țară. (...) Eram în a 10-a și când am revenit la școală, prietena mea cea mai bună nu mai vorbea cu mine. Mi-am pierdut foarte mulțti prieteni și am avut un moment super depresiv în care am stat închisă în mine. Și am avut nevoie de această pauză”, a mai spus Olga Verbițchi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest