Omar, victima profesorilor şi a colegilor de la şcoală! Câştigătorul „Next Star”, declaraţii şocante despre comportamentul cadrelor didactice! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Omar, primul câştigător al concursului „Next Star” a fost invitat în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, unde a făcut mărturisiri de-a dreptul şocante, vizavi de atitudinea pe care au avut-o profesorii şi colegii de şcoală, după ce a câştigat show-ul de talente. Deşi este un artist apreciat de foarte multă lume, după ce a plecat cu premiul cel mare „Next Star”, se pare că exact cei apropiaţi lui, nu l-au susţinut, ci din contră.

Omar a declarat că cea mai mare problemă pe care a întâmpinat-o după ce a câştigat marele premiu, a fost chiar la şcoală. Acolo unde, profesorii şi colegii lui au avut un comportament reticent faţă de celebritatea lui. Energiile negative l-au acaparat, iar la un moment dat a încetat sa mai fie copilul energic, care spunea lucrurilor pe nume şi s-a schimbat la 180 de grade. Dat fiind că atunci, Omar era numai clasa a VI-a, experienţa prin care a trecut, a fost dureroasă.

"Ştii care e ideea? Nu vreau să te surprind tare. Problematica maximă a fost cu profesorii, m-am reţinut în faţa lor. Mi-era ciudă că nu trebuia să mă mândresc cu faptul că am făcut performanţă într-un domeniu care chiar se studiază la şcoală. Am avut sprijin de la director. Am devenit introvertit, eu care spun lucrurilor pe nume, pentru că nu puteam să mă mândresc. Au existat tensiuni. Durerea cea mai mare pentru mine a fost că şi oamenii care stăteau cu mine aveau un comportament reticent din partea profesorilor. Profesorii nu mi-au spus niciodată nimic pe faţă, dar simţeam o răceală. Copiii mai apropiaţi de profesori îmi spuneau. Dacă într-o seară mergeam la o emisiune tot liceul ştia, dar niciun profesor nu spunea nimic", a spus Omar la Antena Stars.

Pentru mai multe detalii despre cumpăna din şcoală, cât şi despre noile sale proiecte, daţi play clipului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest