Ozana Barabancea, investiţie fulger de 7000 de euro! "Pentru fiecare problemă folosesc câte unul"

 
+2 click pentru
galerie

Ozana Barabancea va face un spectacol pe cinste săptămâna viitoare. Pe lângă surprizele pe care le-a pregătit pentru spectatori, şi pentru ea show-ul va fi o surpriză.

Invitată în emisiunea "Răi da' buni", Ozana Barabancea a mărturisit că în spectacolul pe care-l pregăteşte pentru săptămâna viitoare, fostul său soţ va urca pe scenă alături de ea.

"S-ar putea să vină fostul meu soţ să cânte cu copiii, şi este un moment unic. Avem o relaţie frumoasă, copiii mei l-au invitat. Probabil acum ne-a venit mintea la cap, suntem mai înţelepţi. Toţi care trec printr-un divorţ au parte de lucruri mai puţin neortodoxe, dar uite că după mai mult de zece ani, dacă se va întâmpla asta, chiar merită să veniţi. Nu cred că s-a mai întâmplat asta niciodată. Eu îl chem şi sunt foarte fericită că vine şi sunt foarte mândră de copiii noştri şi pentru mine va fi unic", a mărturisit vedeta.

Pe lângă asta, vedeta a mărturisit că timp de 2 ani, a investit 7000 de euro în uleiuri ce corespund fiecare unei probleme.

"Cred că am băgat foarte mulţi bani. 7000 de euro am băgat doar în uleiuri. Eu folosesc uleiurile esenţiale şi în cafea. Sunt o minune. Ai senzaţia că trăieşti într-un veşnic Crăciun. Eu mi-am cumpărat în fiecare lună", a explicat Ozana.

Ozana Barabancea (45 de ani) este o cunoscută cântăreaţă pop şi jazz, dar şi membră a juriilor emisiunilor "Splash, vedete la apă" şi "Te cunosc de undeva!", difuzate de Antena 1. De asemenea, ea a fost şi actriţă, având roluri în musicalul "Chicago" şi în pelicula "Supravieţuitorul", în regia lui Sergiu Nicolaescu.

Au divorţat în 2004 când ea era însărcinată cu cel de-al doilea copil
Vedeta a avut o relaţie cu pianistul Sorin Mihai Terinte, care s-a sfârşit cu un divorţ în 2004. Motivul ar fi fost că bărbatul ar fi fost prins în pat cu o altă femeie. Însărcinată cu cel de-al doilea copil, femeia a pus punct mariajului fără a ezita.

Emisiunea "Răi da' buni" se difuzează de luni până vineri începând cu orele 20:00 pe Antena Stars.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest