PARANORMAL! Daniel Ionaşcu şi Monica Tatoiu au trăit asta! Ce s-a întâmplat la ora la care A MURIT Paula Iacob

 
+2 click pentru
galerie

Cea mai îndrăgită avocată a României s-a stins din viaţă, iar întreaga ţară este în doliu. Paula Iacob a fost un om de valoare apreciat de toţi cei care au cunoscut-o de-a lungul vieţii sale.

Daniel Ionaşcu şi Monica Tatoiu sunt două dintre persoanele care au fost foarte apropiate de celebra avocată. Cei doi au fost invitaţi, astăzi, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde au vorbit despre momentul cutremurător în care au simţit efectiv că Paula Iacob a murit.

"Aseară am fost în platou la Simona Gherghe şi era o discuţie despre copii bătuţi, iar eu cum sunt mai vulcanică am izbucnic. În jurul orei cinci şi jumătate, şase fără un sfert, domnul Ionaşcu mi-a spus să fiu mai ponderată şi mi-a spus că doamna Paula Iacob i-a dat o lecţie despre faptul că nu este bine să fie impulsiv. Şi am înţeles că exact la ora aceea murise," a declarat Monica Tatoiu , la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

"Înainte să îi spun doamnei Tatoiu acest lucru, ceva m-a înseninat. Mi-am scos din buzunar telefonul pentru că aveam senzaţia că mă sună doamna Paula Iacob. Dar am rămas foarte surprins când am văzut că pe telefon nu era numele dânsei. Am simţit ca şi cum m-ar fi sunat. Şi m-am simţit înseninat pentru că  am simţit că e bine," a spus şi Daniel Ionaşcu.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialul video de mai sus!

Foto: arhivă

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest