Părinţii care nu şi-au ţinut pruncul în braţe! Bebeluşul a murit din cauza CNP-ului greşit al mamei?

 
+4 click pentru
galerie

O tânără de doar 18 ani nu a apucat să îşi ţină pruncul în braţe. Iar de aici au pornit acuzaţiile grave sunt aduse doctorilor spitalului din Bolintin Vale! În luna a opta de sarcină, medicul de gardă o asigurase în urma unui control că totul este în regulă.

Cu doar câteva săptămâni înainte de data stabilită pentru naştere, tânăra a avut dureri. A cerut din nou ajutorul medicului spitalului din Bolintin Vale, dar s-a lovit de un refuz, pe motiv că acesta este ocupat. Replica personalului medical a fost una halucinantă.

"Au spus că sunt mai importante avorturile, decât o femeie gravidă," a declarat tânăra Andreea.

Strigătul disperat al viitorilor părinţi nu a făcut decât să-i enerveze pe medici. Cei doi tineri susţin că au implorat să fie ajutaţi. Au apelat atât la sfatul managerului spitalului cât şi la ajutorul casei de asigurări de sănătate Giurgiu.

"Le-am spus, dacă aveţi ceva cu noi, uitaţi-vă puţin la ea şi trimiteţi-ne de urgenţă în altă parte," a spus iubitul Andreei.

Doar câteva ore mai târziu, Andreea, cea care urma să devină mamă a ajuns la Spitalul Universitar din Capitală, dar prea târziu pentru ca pruncul să mai fie salvat.

Se pare că medicii spitalului din Bolintin Vale au o altă variantă. Totul pare că a pornit de la o cifră greșită din CNP, iar conducerea spitalului se bazează pe această scuză solidă.

Şi toate aceste lucruri se întâmplă într-un spital de încredere ridicată, fiind pe locul 9 din cele 77 de spitale acreditate din România. Care este adevărul și cine este responsabil pentru pierderea unei vieți? Întrebarea este pe buzele tuturor, răspunsul însă se lasă așteptat.

Aflaţi mai multe detalii despre această poveste curtremurătoare de la cei doi tineri, care au fost invitaţi în platoul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest