Povestea merge mai departe ... Bianca la mall, Cristea prin cluburi, Victor le urează "casă de piatră"

 

Chiar dacă au apus vremurile în care Bianca era numai bună pentru reclamele la pastă de dinți, nu de alta, dar mereu era cu zâmbetul pe buze, roșcata nu a stat prea mult să plângă în pumni

Fosta asistentă păcătoasă s-a aranjat și a dat o raită prin magazine, în scop terapeutic, bineînțeles! A umblat în toiul nopții nemachiată și suferindă doar – doar îl va îndupleca pe băiatul de la meteo, dar acum se tratează la mall. După ce a dat o raită prin magazine, roșcata a mers la estetician.

Bărbatul cu care a fost măritată trei luni nu este însă atât de optimist. Și pentru că umblă vorba în târg că Adrian Cristea a cerut-o pe roșcată de nevastă, urmând să facă nunta peste două luni, Victor a declarat: „Casă de piatră!”

Bianca, ai vrut să fii o femeie liberă! Ești liberă ca pasărea cerului, dar vezi că „Prințul” tău nu s-a potolit și încă bate cluburile. Cristea nu pierde vremea și se distrează de mama focului alături de prieteni. Îmbrăcat la patru ace, fotbalistul petrece până în zori fără să simtă vreo remușcare că roșcata lui divorțează și suferă. Cine a ieșit mai câștigat?
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest