Prima apariție la TV a Silviei Lăuneanu, după ce a devenit mamă!

 

Silvia Lăuneanu și-a uimit fanii atunci când i-a anunțat ce a făcut în ultimul an departe de țară.

Artista a devenit mamă de patru luni și s-a căsătorit în America cu bărbatul cu care este numai de un an împreună. Invitată la "Răi da' buni", Silvia a vorbit despre viața sa de acum.

”Am foarte mare răbdare cu mine și nu am vrut să se lase urme pe corpul meu, așa că am turnat ulei de cocos și de măsline în fiecare zi pe mine. Alexandru împlinește patru luni. După ce mă întorc, mă duc iar la antrenamente. Nu am luat decât 13 kilograme în timpul sarcinii, dar prin sport scapi de toate caloriile în plus”, a dezvăluit cea supranumită ”fata cu vioara”.

Silvia a mai vorbit și despre soțul său și de cât de mândră este de acesta.

”Este foarte OK ca la 40 de ani să ai un copil. Din două în două ore alăptat, a fost foarte obositor. Am plecat în America pentru a-mi urma visul meu legat de fitness. Sunt foarte realistă. Am zis că trebuie să intru pe nișa în care simt că am o șansă. Acolo locuiesc, acolo stă soțul meu. Anul acesta voi sta mai mult aici, pregătesc botezul și niște înregistrări. Tati a venit și s-a instalat, s-a întors la New York. Este creierul unei companii, este un român care a reușit, a fost pilot militar, este un bărbat remarcabil. Totul a pornit de la respect și admirație. Sunt o femeie independentă. Este minunat să ții că ai un bărbat echilibrat lângă tine”, a mai spus Silvia Lăuneanu.

Silvia Lăuneanu este una dintre cele mai senzuale vedete din ţara noastră. Este nu doar talentată, ci şi înzestrată cu o frumuseţe naturală. Aceasta s-a făcut remarcat drept Silvia de la Vegas sau "fata cu vioara".

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest