Prima piesă a lui Gabriel Cotabiţă după ce a învins moartea! Artistul a făcut dezvăluiri despre cea mai neagră perioadă a vieţii sale

 
+3 click pentru
galerie

Nici bine nu s-a recuperat, că s-a şi apucat de treabă. Gabi Cotabiţă le-a promis fanilor că de acum se va auzi din nou în difuzoarele radiourilor şi iată că se ţine de cuvânt! Ascultați în premieră cea mai nouă piesă a lui Gabi Cotabiţă, care poartă titlul "Ce zi liniştită!".

Gabriel Cotabiţă a transmis, prin intermediul echipei Acces Direct, un mesaj plin de căldură pentru cei care s-au gândit la el atunci când i-a fost greu. Totul s-a întâmplat în ziua în care a lansat prima piesă înregistrată după ce a stat câteva luni în comă.

Iar Gabi Cotabiţă chiar este ca nou! S-a pus din nou pe treabă, căci este dornic să revină acolo unde se simte cel mai bine, pe scenă. Şi, odată cu mesajul pe care l-a transmis, a făcut şi un legământ în faţa fanilor.

În cadrul emisiunii "Răi da' buni", de Antena Stars, a fost invitat Mateo care a dat toate detaliile despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă, dar şi despre noua lor piesă.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialelel video de mai sus!

Foto: Captură Youtube

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest