Primele declaraţii ale lui Irinel Columbeanu, după ce Monica Gabor s-a reîntâlnit cu fiica lor, Irinuca! "Stăm până pe 22 dacă nu ne răzgândim"

 

Irinel Columbeanu a plecat cu Irina, fiica lui şi a Monicăi Gabor peste ocean, în SUA, pentru ca micuţa să petreacă timp alături de fetiţă. Acesta a intrat luni seară în direct în emisiunea "Răi da' buni" şi a mărturisit cum a decurs reîntâlnirea celor două.

"Ea a stat aici vreo cinci luni în 2010. Chiar a făcut şi un semestru aici, ca să zic aşa. Nu e prima dată. Pentru mine, nici nu mai ştiu de câte ori am fost aici. Acum Irinuca este cu mama ei. Chiar adineauri am vorbit pe Facebook, în aşa fel încât ne puteam şi vedea. Am glumit, am râs, e foarte bine şi eu la fel... Reîntâlnirea dintre Irina şi Monica a fost emoţionantă. Vom rănâne aici până pe 22 Iulie, asta dacă nu ne răzgândim", a mărturisit afaceristul.

Apărut în urmă cu câteva zile alături de câteva domnişoare provocatoare, Irinel Columbeanu a adăugat: "Noroc cu Facebook-ul. Ne-am întâlnit cu domnul Zuckenberg şi am zis să testăm cât de rapidă este reţeaua şi cât de repede propagă nişte informaţii. După cum se vede, destul de repede. Noi n-am discutat doar de România cu oamenii cu care ne-am întâlnit. Acum ne pare rău că n-am stat la masă cu nişte babe, dar nu ne deranjează".

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au divorţat în 2011. La scurt timp, cenuşăreasa din Bacău ajunsă divă de Bucureşti s-a stabilit în America, acolo unde ar avea o relaţie cu un chinez, Mr. Pink, fetiţa cuplului, Irina, rămânând în grija tatălui. Pe parcursul anilor, Monica şi-a vizitat rar fiica, motiv pentru care afaceristul a decis să meargă în SUA, împreună cu fetiţa, pentru o scurtă perioadă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest