“Răi da’ buni” scoate la concurs o nuntă ca la Hollywood

 
+2 click pentru
galerie

Antena Stars şi echipa emisiunii “Răi da’ buni” premiază cea mai frumoasă cerere în căsătorie, organizând nunta protagoniştilor până în cele mai mici detalii în cadrul concursului “Bun de luat”. Astfel, telespectatorii care vor să îşi surprindă persoana iubită cu o cerere inedită în căsătorie sunt invitaţi să trimită un mesaj pe pagina de facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/RAI-DA-BUNI-158357874183862/?fref=ts, să îşi spună povestea şi să lase datele de contact.

“Îţi dăm cadou o nuntă pentru cea mai frumoasă cerere în căsătorie. Nunta ţi-o organizează “Răi da’ buni, tu o ceri în căsătorie, regia şi scenariul le facem noi. Dacă povestea ta de dragoste crezi că merită să fie arătată la <<Răi da’ buni>>, intră pe pagina oficială a emisiunii, spune-ne toate detaliile despre tine şi despre ea sau despre tine şi despre el şi noi punem la cale cererea în căsătorie. Aducem vedete, aducem cameramani, aducem platourile de la Hollywood, pentru ca acea cerere sa fie de neuitat”, a declarat Mihai Morar.

Echipa “Răi da’ buni”, împreună cu o vedetă din showbiz vor pune la cale scenariul perfect pentru cererea în căsătorie, protagoniştii fiind ulterior invitaţi în platoul emisiunii, unde se va decide, prin vot, cine va fi cel mai “Bun de luat” şi, totodată, câştigătorul nunţii mult visate. Mai multe detalii despre concurs, telespectatorii vor putea afla urmărind emisiunea “Răi da’ buni”, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19:45, la Antena Stars şi accesând pagina de facebook a emisiunii https://www.facebook.com/RAI-DA-BUNI-158357874183862/?fref=ts.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest