Raluca Bădulescu abia aşteaptă să fie mireasă: "O să renunţ la orice slăninuţe şi prăjiturele, ca să încap în rochiile lui Cătălin Botezatu!"

 
+3 click pentru
galerie

Raluca Bădulescu radiază de fericire pentru că în curând va îmbrăca pentru prima dată rochie de mireasă. După ce a slăbit mai bine de 70 de kilograme, blondina este mândră că poate să poarte rochiile create de Cătălin Botezatu.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, Raluca Bădulescu a povestit cu zâmbetul pe buze despre nunta ei. Blonda a venit foarte entuziasmată de faptul că a reuşit să scape de kilogramele în plus pentru a putea purta rochiile de mireasă ale lui Cătălin Botezatu. Ba mai mult decât atât, pentru acest lucru, Raluca a spus că este hotărâtă să renunţe la absolut toate poftele alimentare.

"Pe vremuri slănina era cea mai mare bucurie, dar acum nu mai mănânc pentru că vreau să intru în rochiile lui Botezatu. Sincer, eu şi Florin suntem căsătoriţi civil de nouă ani, anul trecut am făcut logodna religioasă. Nu mă tentezi cu mâncarea că vrea să încap în rochiile lui Cătălin, asta mă va face să renunţ la orice slăninuţe şi prăjiturele. Eu o să fiu o mireasă cu 20 de rochii. Este prima mea nuntă. Bine că m-am operat ca să încap în toate rochiile. Încă nu am stabilit data exactă a nunţii, dar mai mult ca sigur va fi în septembrie," a spus Raluca Bădulescu, la Antena Stars.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest