Raluca de la "Bambi", despre bărbaţii din lumea mondenă: "Cătălin Botezatu e genul meu!"

 
+2 click pentru
galerie

Raluca Tănase de la "Bambi" se aproprie vertiginos de vârsta de 30 de ani şi nu are niciun plan de măritiş. Blonda susţine că nu a întâlnit încă bărbatul perfect cu care să-şi dorească să meargă la altar.

Raluca a fost invitată în platou emisiunii "Răi da buni" şi i-a fost prezentată o listă a unor celebri bărbaţi din showbiz. Dintre toţi, ochii blondinei au rămas aţintiţi pe fotografia designer-ului Cătălin Botezatu. Acesta este tipul de bărbat preferat de cântăreaţă.

"Am abia 29 de ani şi nu vreau să mă mărit. Poate la anul, poate peste doi ani, cine ştie. Nu-mi doresc deocamdată. Nu am întâlnit bărbatul perfect. E ok Bogdan Vlădău, dar e prea căutat. Ce facem? După aia trebuie să mă lupt cu toate fetele. Liviu Vârciu e un băiat foarte haios, dar am mai împărţit un bărbat cu fosta lui soţie, nu mai împart încă unul. Mie îmi plac bărbaţii maturi. Îmi place de Cătălin Botezatu. E un gentleman. E un bărbat galant. E puţin genul pe care îl prefer eu", a declarat Raluca Tănase de la "Bambi" în ediţia de luni a emisiunii "Răi da buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest