Raluka este în şoc! A fost martora unor scene crude, fix în faţa casei sale: „Nu am putut să îl ridicăm” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Declarată o mare iubitoare de animale, Raluka a fost martora unor secvenţe cu adevărat cutremurătoare, care au avut loc fix în faţa casei sale. Un cal a fost bătut cu bestialitate de nişte oameni, după ce s-a oprit în mijlocul străzii.

În timp ce se afla acasă, pentru a se relaxa, Raluka a fost părtaşa unor scene crude. Câţiva oameni au bătut cu brutalitate un cal, după ce acesta de la epuizarea fizică, s-a oprit în mijlocul drumului. Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, artista a povestit că deşi a intervenit imediat, din păcate calul a murit după trei zile, în urma bătăilor şi epuizării la care a fost supus în trecut.

„De curând doi oameni au bătut un cal, în faţa casei mele, până a căzut din picioare. Am stat două ore în stradă ca să reuşim să chemăm pe cineva, să ridice calul de acolo, pentru că noi oamenii care nu ştim şi care nu cunoaştem destule despre cai, nu puteam să îl ridicăm, chiar dacă eram destui acolo. Nu ştiam dacă are vreo problemă. După două ore jumătate a venit cineva care nu avea jurisdictie, dar au făcut voluntariat. L-au ridicat, a mâncat, a stat, şi deşi am vrut sa îl vizitez, nu am putut pentru că în a treia zi de dimineaţă a murit. A fost atât de munct încât nu a mai putut, a fost epuizat. L-au bătut ca să se ridice în picioare, era slabă iapa, terminată şi nu am putut să facem mai mult pentru asta. Înca se mai întâmplă asta în România, fix în faţa casei mele.” a declarat Raluka, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest