Reacţia lui Horia Moculescu după ce fiica lui, Nidia, s-a ras în cap şi şi-a făcut creastă! "Na, e tata

 

Fiica lui Horia Moculescu, Nidia, a intrat în direct vineri seară în emisiunea "Răi da' buni" şi a făcut declaraţii de necrezut despre reacţia tatălui la schimbarea de look.

Nidia Moculescu a făcut o schimbare de look cu care a şocat pe toată lumea! Din şatenă cu părul lung s-a transformat într-o Miley Cyrus de România: s-a ras în cap, s-a vopsit blondă şi şi-a făcut creastă.

"Nu m-a apucat nimic, în legătură cu părul. Sunt o tipă foarte schimbătoare în privinţa asta. Am fost tunsă, e vară, e frumos, e bine, plus că frumuseţea unei femei nu stă în păr. N-are legătură cu nimic. Tata mă ia la mişto, îmi spune că sunt soldăţel, să mai îmi dea nişte grade, pleacă căpşorul când trec eu. Na, e tata", a declarat Nidia în direct la "Răi da' buni".

Cine e Nidia Moculescu
Nidia Moculescu are 26 de ani şi a fost implicată, de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, ea dezvăluind la începutul anului, într-o emisiune TV, că a consumat droguri, însă în prezent a renunţat la acest viciu. Mai mult de atât, ea a recunoscut acest lucru  la mai bine de un an după ce mama ei, Mariana Moculescu, i-a făcut plângere la DIICOT pentru trafic şi consum de cocaină.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest