Revoltător! Sătenii din satul Văleni îi apără pe violatorii fetei de 18 ani: "Au greşit şi ei, sunt băieţi tineri. I-aş ierta!"

 
+3 click pentru
galerie

O ţară întreagă e revoltată de o decizie a unei instanţe: în Vaslui, 7 tineri, acuzaţi de violarea şi sechestrarea unei fete, au fost eliberaţi din arest, pentru a fi judecaţi în libertare, asta în condiţiile în care atât victima, cât şi presupuşii violatori, locuiesc în sate vecine.

Mai mult, pe Internet, rudele băieţilor au început o campanie de denigrare a tinerei. În tot acest timp, fata s-a izolat şi refuză sa mai iasă din casă.

I-au distrus demnitatea, i-au făcut țăndări viața, au nimicit-o fără pic de milă cu sălbăticia și cruzimea de care nicio fiară nu ar fi capabilă, iar acum îi râd în nas.

Primarul satului din care provin violatorii, dar şi un sătean, pe nume Ilie, îi apără pe cei şapte tineri care au comis fapta odioasă.

"Au greşit şi ei, sunt băieţi tineri. I-aş ierta, că sunt băieţi tineri. Fata trebuia şi ea să îşi vadă de treaba ei," a spus domnul Ilie, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Urmăriţi materialele video de mai sus pentru a afla toate detaliile!

Foto: arhivă

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest