Robbie Williams, primul interviu pentru România! Urmăriţi declaraţiile de senzaţie ale artistului

 
+2 click pentru
galerie

Băiatul rău al Marii Britanii, rebelul muzicii pop se pregăteşte să vină în România. Este foarte curios să îşi cunoască fanii de aici care au epuizat biletele la concertul lui din 17 iulie în două zile. Şi este şi mai curios să îşi cunoască fanele de la noi.

Această mărturisere a făcut-o Robbie în faţa lui Mihai Morar, cel cu care Robbie a avut o discuţie relaxată, dar care pentru Mihai era de fapt un super-interviu!

Mihai Morar a reuşit cea mai mare performanţă din cariera lui! În acest weekend s-a dus tocmai la Paris pentru a se întâlni cu nimeni altul decât, Robbie Williams. Celebrul artist britanic a oferit primul interviu acordat pentru România!

Una dintre cele mai mari vedete ale lumii a acordat primul interviu pentru ţara noastră. Fanii români ai lui Robbie Williams au început să numere zilele până la marele concert de la Bucureşti. În avanpremiera celui mai aşteptat moment al verii, artistul britanic i-a oferit un interviu în exclusivitate lui Mihai Morar.

Matinalul de la Radio ZU şi prezentatorul emisiunii "Răi da' buni" de la Antena Stars a plecat în acest weekend la Paris, unde a stat de vorbă cu Robbie Williams.

Urmăriţi interviu integral în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest