România, la un pas de catastrofă? Carmen Harra a dezvăluit dacă țara noastră va fi ținta teroriștilor

 

Carmen Harra și Monica Tatoiu au vorbit în această seară la ”Răi da'buni” pentru a vorbi despre atentatele din străinătate și dacă România trebuie să se aștepte la atacuri.

Clarvăzătoarea a vorbit despre la ce trebuie să se aștepte România în perioada următoare și dacă ar trebui să ne temem de un atac terorist.

”Nu este un an prea bun. Am spus că Germania va urma și am spus că nu trebuie să fim speriați. De anul viitor se vor găsi metode de a se opri aceste atacuri teroriste, dar nu încălcând drepturile omului. Se va găsi o soluție ca să se anihileze atacurile. României nu trebuie să îi fie teamă de atacuri, în niciun caz
”, a spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea a vorbit și despre următoarele atacuri care vor lovi Europa.
 
”Este o explozie de atacuri, în special Europa este afectată. Din păcate, România nu este atât de căutată pe cât ar trebui să fie. România ar duce-o mai bine. Și Elveția și Suedia, vor continua la Paris, Turcia, Germania, chiar și Anglia. Luna septembrie, luna octombrie, în toamnă vor avea loc. Eu le-am anticipat și nu mă surprinde. Explozia de atacuri se calmează cum ajungem la finalul anului și se vor termina la începutul anului 2017. De ce să nu se atace America, când ei au probleme cu America?”, a spus Carmen Harra în direct la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest