Rona Hartner, declaraţii în premieră despre starea de sănătate, după ce s-a operat de urgenţă! "O parte din tratament era toxic pentru mine" VIDEO

 

În ultima perioadă, viaţa Ronei Hartner a fost ca un carusel. Atunci când credea că a răsărit soarele şi pe strada ei, au apărut complicaţii în ceea ce priveşte starea de sănătate. Artista a oferit amănunte, în exclusivitate, pentru Antena Stars despre situaţia în care se află la ora actuală.

Rona Hartner a aflat că suferă de embolie pulmonară, afecţiune creată de reacţiile adverse ale tratamentului. Dar din fericire, totul a fost descoperit la timp, asa că i-a fost schimbată chimioterapia, după cum a declarat aceasta.

"Am avut o embolie pulmonară. Am avut o baftă monumentală. Pe 22 mai au descoperit că o parte din tratament era toxic pentru mine. Nu am oprit chimioterapia, ci a fost schimbată. Am anticoagulante care ajută foarte mult, iar acum 96% chimioterapia va funcţiona. Din momentul ăla, viaţa mea s-a schimbat, după o lună după diagnostic." a spus artista.

Acum că situaţia a devenit puţin mai colorată pentru Rona Hartner, a dat o veste mare: se mută în casă nouă! Semn că este pregătită pentru un nou început, după ce a avut parte numai complicaţii, în ultima vreme.

"Mă mut în casă nouă! Aranjez frumos. Mi-a prins bine, trei ani să stau departe de lume. Ca de obicei mama este alături, fetiţa mea, toată familia lui Herve merge în pelerinaj."a mărturisit Rona Hartner.

Ori la bal, ori la spital! O vorbă care i se potriveşte perfect. Numai că Rona Hartner le face pe amândouă. Iar pentru că este o femeie puternică, este sigură că tratamentul se va încheia cu bine, aşa că este pregătită să se aventureze într-o călătorie, alături de cel pe care îl iubeşte profund. Şi când spunem asta, ne referim la faptul că vor să îşi unească destinele şi nu oriunde, ci chiar acolo unde a avut loc cererea în căsătorie, pe Coasta de Azur.

"Păi fac nunta fără să vin în România? Nu se poate! Ies din tratament şi facem cununia civilă în octombrie şi o mare petrecere în România. Iar pentru cununia religioasă, mi-ar trebui cam şase luni. O vom face pe plaja din Coasta de Azur, acolo unde m-a cerut. Întâi să îmi revin din chimioterapie. I-am surprins pe toţi cu energia mea." a declarat Rona Hartner, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest