Rona Hartner se roagă pentru viața ei: „Organismul meu luptă cu tratamentul” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Rona Hartner a fost operată de două ori şi a participat la două şedinţe de chimioterapie, după ce a aflat că suferă de cancer la colon. În cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, printr-o conversaţie telefonică, artista a mărturisit care este stadiul stării ei actuale.

Rona Hartner este o femeie extrem de puternică şi credincioasă, astfel ca luptă cu toată puterea să se facă bine. Aceasta este foarte optimistă şi este sigură că dacă va asculta sfaturile medicilor, se va recupera.

Un aliat în lupta cu boala a fost muzica. Astfel că zilele trebute, Rona Hartner a avut un concert, acolo unde i-a distrat pe oameni şi le-a transmis din energia ei pozitivă.

"Am şase luni, am suportat foarte bine prima şedinţă. Astăzi, când am făcut analizele au ieşit bine, că organismul meu luptă. Am dormit mult zilele acestea, iar în ultimele patru zile am avut foarte multă energie. Acum m-am mutat şi am foarte multe idei. Merg la o clinică unde doctorii mă cunosc, iar după fiecare şedinţă merg cu iubitul meu pe malul mării. Opt zile nu am putut decât să beau ceai fierbinte şi nu am putut să beau apă. Sunt 60% şanse să o scot la capăt. Mama mă ajută foarte mult. Stă cu cartea de rugăciuni lângă ea. Sâmbătă am cântat pe zăpadă, în munţi şi am făcut un concert de parcă eram înviată din morţi. Le-am transmis oamenilor toată nebunia mea", a spus Rona Hartner la "Răi Da' Buni", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest