Rona Hartner şi soţul ei, prima apariţie după nuntă! A făcut marele anunţ, în direct VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Rona Hartner şi cel care i-a devenit soţ, Herve Camilieri, sunt mai fericiţi ca niciodată! Cei doi au avut parte de un eveniment cu adevărat grandios, în care şi-au unit destinele şi au devenit soţ şi soţie. În cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Răi da’ Buni, artista a făcut un anunţ, cu adevărat uluitor!

Rona Hartner a trecut prin cea mai grea perioadă a vieţii sale. După ce a fost diagnosticată cu cancer şi a urmat un tratament sever pentru a se însănătoşi, artista a reuşit! Rona Hartner a mărturisit, în direct, la „Răi da’ Buni” că a câştigat lupta cu boala nemiloasă. Cu ultima chimioterapie, s-a vindecat complet!

Rona Hartner este în culmea fericirii! Artista se poate bucura de viaţa frumoasă alături de soţul ei, fiind şi cel care i-a fost alături în cea mai neagră perioadă a vieţii sale. În semn de respect şi dragoste pentru cel alături de care o să îşi petreacă tot restul vieţii, i-a compus o poezie.

„El m-a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizand în casă de la efectele secunde. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lânga mine și nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit și m-ar fi făcut să mă simt frumoasă și orice aș fi pățit din cauza acestei boli, el m-ar fi făcut să mă simt totuși o prințesă și o femeie frumoasă [...] A trait un an sabatic cu mine și m-a suportat cu cel mai greu moment din viața mea și el a fost cu mine. Mi-a fost aproape”, a mărturisit Rona Hartner pentru Răi da’ Buni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest