Rona Hartner şi soţul său, prima apariţie după un an sabatic! Mărturisiri dureroase după ce s-a vindecat de cancer VIDEO

 

Rona Hartner este o femeie puternică şi a demonstrat-o, mai ales după ce a reuşit sa treacă peste una dintre cele mai grele perioade din viaţa ei. Cântăreaţa a dus o luptă crâncenă cu cancerul, dar a ieşit învingătoare. Un rol important în vindecare l-a jucat şi soțul ei, cu care a venit în platoul emisiunii „Răi da’ Buni” moderată de Mihai Morar.

Rona Hartner şi soţul său sunt mai fericiţi ca niciodată. După ce şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, în urmă cu o lună, cei doi porumbei îşi trăiesc vieţile la maximum şi se bucură de toate momentele împreună.

Chiar dacă acum are un zâmbet de-a dreptul molipsitor, Rona Hartner a fost protagonista unui episod negru din viaţa sa. După ce a aflat că are cancer, a urmat şedinţe de chimioterapie pentru a se vindeca, însă la un moment dat a fost la un pas de moarte. Din cauza unui tratament pe care corpul i l-a refuzat a fost în pericol grav.

„După a treia ședință de chimioterapie era să cedeze corpul pentru că aveam un produs din toate compozantele de produsele, unul la care eram alergică. Am făcut 144 puls, emobolie pulmonară, 40 febră, stări foarte rele, un fel de paralizie, sincope și de atunci mi-au schimbat protocolul. [...] În timpul chimioterapiei nu te mai simți om” a spus Rona Hartner, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest