Roxana Nemeş, provocare-fulger din partea lui Mihai Morar! Cum a făcut blonda autostopul, în direct

 
+2 click pentru
galerie

Roxana Nemeş a fost invitată la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde a vorbit puţin despre noile sale proiecte muzicale. Roxana a acordat interviu fiind pe un bulevard din zona Iancului, din Bucureşti. Cu această ocazie, lui Mihai Morar i-a venit o idee năstruşnică.

"Am filmat clipul meu nou, din proiectul meu nou, din viaţa mea nouă, e un nou început pentru mine, de tot ce iubesc în viaţa mea. Când eşti fericit, toate merg mai bine. Contează să te simţi tu bine în pielea ta, cum îţi vin hainele, dar este important să ne simţim foarte bine cu nou înşine. (...) Eram la gala "Star Salvator" şi m-a întrebat dacă îmi doresc copii, şi normal că îmi doresc, dar atunci când va veni momentul şi când voi găsi şi omul potrivit. Deocamdată am 26 de ani," a spus Roxana Nemeş, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

La scurt timp, Mihai Morar a supus-o pe blondă unei provocări neaşteptate şi a rugat-o să facă autostopul în direct. Roxana a acceptat propunerea prezentatorului şi a trecut la treabă.

A ieşit în mijlocul şoselei şi a început să facă cu mână maşinilor care treceau prin zonă.

"Du-te pe stradă şi fă autostopul pe bune, să vedem în cât timp te ia cineva. Nu aşa se face autostopul, se întinde un picior", i-a spus Mihai Morar cântăreţei.


Până la urmă, ea a reuşit să oprească o maşină într-un timp foarte scurt: aproape un minut.

"Atâta timp cât mai trag maşinile pe dreapta, cred că mai ai o valoare în showbiz-ul românesc", a mai spus Mihai Morar.

Urmăriţi întregul moment în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest