S-a tunat sau nu? Nicole Cherry, tot adevărul despre silicoane: „Mama Natură nu a fost generoasă cu mine” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Au apus vremurile când Nicole Cherry era o puştoaică, la început de drum! Considerată una dintre revelaţiile muzicii româneşti, cea supranumită „Cireşica” a crescut într-o domnişoară care face furori printre reprezentanţii sexului puternic.

Nicole Cherry a fost invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” şi a recunoscut totul! Şi-a pus silicoane! Fetiţa cu codiţe a crescut şi s-a tunat. Cireşica a mărturisit, în cadrum emisiunii moderate de Mihai Morar, că motivul pentru care a apelat la intervenţia chirurgicală a fost faptul că întotdeauna şi-a dorit să aibă sânii mai mari.

Tototdată, artista a spus că tatăl ei a fost de acorod cu intervenţia de mărire a sânilor, aşa ca se simte liniştită cu decizia pe care a luat-o. Mai mult de atât, se pare că Nicole Cherry şi-a pus silicoane, în urmă cu un an, dar pentru că şi-a ales o mărime discretă, nimeni nu a sesizat schimbarea de care a avut parte.

„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care sa mintă. Nu aş avea de ce să mint. Tata a fost de acord. Eu am avut o problemă. Legăturile cu implanturile le am de ceva timp. Eu nu am avut niciodată, n-am avut de Acolo. Mama natură nu a fost generoasă cu mine pe partea ai şi n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil şi până la urmă mi-am luat inima în dinţi şi am zis sa fac pasul ăsta. Mă simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare, abia acum se face anul şi nu şi-a dat nimeni seama.” a spus Nicole Cherry, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, de pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest