Sânziana Buruiană, replică la zvonul celei de-a doua sarcini! "Abia aştept să merg la spital"

 

La patru zile după botezul fetiţei sale, Sânziana Buruiană a venit în emisiunea "Răi da' buni" pentru a da detalii de la evenimentul pe care toţi au fost cu ochii weekendul trecut.

Deşi a avut majoritatea persoanelor dragi alături, lipsa Andreei Tonciu s-a simţit de la botezul fetiţei Sânzianei Buruiană. În emisiunea "Răi da' buni" de marţi seară, Sânzi a mărturisit ce se întâmplă cu prietena ei cu trei săptămâni înainte să nască.

"Ea se simte rău. Mai are cam trei săptămâni până naşte şi i-a recomandat doctorul să stea la pat. Îi e greu să stea pe scaun, dar la petrecere. N-am mai văzut-o de mult timp. De două-trei luni. Mi-am simţit foarte grea burta abia în ultima săptămână. De Crăciun începuse să-mi fie greu când mergeam prin mall după cadouri. Sperăm să fie bine şi abia aştept să merg la spital s-o vad când va naşte", a mărturisit Sânziana Buruiană.

În urma zvonurilor în legătură cu o a doua saricnă, Sânziana Buruiană a mărturisit: "După o sarcină şi cu o rochie atât de mulată, nu cred că-ţi poţi reveni complet. Au fost puţin răutăcioşi. Alăptez, am un program strict, nu este cazul. Abia după un an de zile te poţi gândi la o nouă sarcină. E riscant să faci un copil după operaţie de cezariană. Dacă vom face un al doilea copil, vrem să fie şi ea mai mare. Eu niciodată n-am fost oricum cu un abdomen plat. Totul se depune în zona burticii".

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest