Sasha şi Elena, prima apariţie live de la finala emisiunii "Insula Iubirii"! "Voiam să am ceea ce-mi lipsea"

 

Sasha şi Elena au apărut pentru prima oară într-o emisiune televizată după finala competiţiei "Insula Iubirii".

Invitaţi în emisiunea "Răi da' buni" de vineri seară, Sasha şi Elena, un cuplu concurent la "Insula Iubirii" care a păşit greşit atât în partea feminină, cât şi în partea masculină. Cei doi au mărturisit ce relaţie au în prezent după ce ambii l-au trădat pe celălalt.

"Am fost oarecum rănit, dar mi-a trecut. Nici eu n-am fost uşă de Biserică. Cu ocazia asta am aflat mai multe unul despre celălalt. Ne-am dat seama ce vrem să se întâmple în viaţa noastră. Acum ne-am dat seama că vrem alte genuri de persoane în viaţa noastră (...) Nu credeam că o să ajungă în pat cu Tomiţă şi că o să facă lucruri de genul... S-a întâmplat, am trecut peste", a mărturisit Sasha.

Pe de altă parte, Elena a fost cea care a avut de dat mai multe explicaţii despre cele petrecute pe Insula Iubirii din Thailanda. Flacăra relaţiei cu Sasha era aproape de a se stinge, aşa că ea a avut nevoie de puţină animaţie atât din partea lui Matei, cât şi din partea lui Tomiţă.

"El a avut mai multe escapade cu anumite domnişoare. Eu fiind detectiv din fire şi îmi place să cercetez, am aflat, ne-am certat, ne-am dat şanse peste şanse. În perioada aceea erau alte reţele de socializare, nu Facebook-ul. Când mergea la baie îl controlam. Da, mi-a recunoscut în final. Mi-a recunoscut atunci când a plecat din ţară. Ştiam, dar pretindea că nu se întâmplă nimic. Eu n-am fost cu absolut nimeni. Pe Matei l-am plăcut şi îmi doream foarte tare afecţiunea pe care am văzut-o în primul sezon. Voiam să am ceea ce-mi lipsea, adică afecţiune. Speram ca după emisiune, ca totul să se schimbe între noi şi el să-şi dea seama că sunt importantă pentru el. Mi-am dat seama că între mine şi Sasha nu mai existau sentimente de iubire. Nu pot să-l spun că-l mai iubesc. N-am susţinut în emisiune asta. Dar cu Matei mi-am dat seama că nu e interesat de mine", a explicat Elena în direct. 

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest