Scandalul dintre Uţu şi Simona Traşcă a luat o nouă întorsătură! Încă două femei ar fi fost abordate de interlop

 
+5 click pentru
galerie

Un interlop pe nume Uţu o urmăreşte pe Simona Traşcă, de ceva vreme, şi spune că intenţionează să o despartă de iubitul ei. După o confruntare în direct cu ea, în care blonda a explodat de nervi din cauza acestui individ, acesta a făcut acuzaţii scandaloase la adresa blondei.

Invitat, astăzi, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, Uţu a spus din nou că îşi doreşte să aibă o relaţie cu Simona Traşcă. Ba mai mult decât atât, în această poveste au intervenit alte două femei care susţin că s-ar afla în aceeaşi situaţie cu Simona.

"Prietenii meui au întreţinut relaţii sexuale cu ea înainte să se logodească. Dacă voiam să o am pe Simona o singură noapte, o plăteam şi gata o aveam. Dar nu am avut ocazia," a spus Uţu.

În cadrul emisiunii "Răi da' buni" au venit Lena şi Larisa, două femei care au susţinut că au fost şi ele abordate pe Facebook, aşa cum a fost şi Simona Traşcă.

"Direct, nu îl cunoaştem pe Uţu, dar îl cunoaştem din mesajele de pe Facebook. El nu ştie ce vorbeşte. A făcut şi multe ameninţari la adresa Larisei," a spus şi Lena, la Antena Stars.

Pentru a afla toate detaliile despre acest scandal, urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest