Scandalul piesei "furate" nu o opreşte pe Laurette: "Am filmat un videoclip de care sunt foarte mândră!"

 
+2 click pentru
galerie

Laurette a fost implicată recent într-un scandal destul de mediatizat în ceea ce priveşte ultima sa piesă lansată care se numeşte "Regrete". O fostă concurentă de la "X Factor" a susţinut că Laurette ar fi plagiat această melodie, ba mai mult decât atât ar fi înregistrat-o cu vocea ei.

În ciuda acestor neînţelegeri cu Ramona Stamate, Laurette a declarat cu zâmbetul buze că va lansa în curând şi un videoclip pentru piesa "Regrete", în cadrul unei intervenţii la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars. Pe lângă acest fapt, bruntena a vorbit deschis şi despre perioada depresie prin care a trecut, în urma despărţirii de tatăl copilului ei.

"Sunt pregătită să fac pace cu toată lumea, nu sunt o persoană care caută război niciodată, dar în viaţă se mai întâmplă să mai treci şi prin astfel de momente şi până la urmă trebuie să ne înţelegem aşa pe noi înşine şi să iertăm pentru că asta contează cel mai mult, trebuie să fim fericiţi cu noi. Este adevărat că am avut atacuri de panică asta s-a întâmplat undeva în preajma sărbătorilor, dar a trecut. Acum mă simt mai bine, sper să nu mai trec prin astfel de experienţe niciodată în viaţa mea pentru că nu este ok deloc. Întâmplarea asta a avut loc undeva în preajma sărbătorilor de iarnă, undeva prin luna decembrie. S-a datorat faptului că am fost foarte supărată, că am trecut prin nişte momente foarte urâte şi sper că nu mai trec prin aşa ceva. Am ajuns şi spital şi am fost internată vreo trei zile, am ajuns şi pe la psiholog. Acum mă simt mult mai bine.

Eu am plătit pentru acel proiect, am înregistrat pentru acel proiect şi îmi aparţine, am contract la el. Piesa este a mea, am filmat videoclip săptămâna trecută, o să fie un videoclip foarte, foarte frumos de care sunt foarte mândră şi abia aştept să vin la tine să ţi-l prezint să îmi spui ce părere ai.

Nu era piesa ei, eu nu o cunosc pe această domnişoară, nu ştiu cine este, nicin nu ştiu cum o cheamă, nici pe ea, nici pe tatăl ei.  Eu ştiu doar că am fost într-un studio, am tras voci pentru piesa respectivă, dar şi pentru mai multe piese. Am plătit acele piese, printre care şi această piesă "Regrete" şi sunt tare mândră de ea, îmi place foarte mult. Este piesa mea, este vocea mea. Probabil piesa îi era destinată ei, am înţeles că nu a mai vrut să o ia, a renunţat la proiect. Mie mi-a plăcut foarte mult piesa pentru că m-am regăsit foarte mult în ea, pot să spun că am contribuit şi eu la realizarea ei. Eu mi-am dorit o piesă de despărţire, să îmi aşez oarecum sentimentele şi trăirile mele şi am simţit că acea piesă este exact ce îmi trebuie mie la momentul acela, " a declarat Laurette, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest