Se împlinesc 2 ani de la moartea lui Iurie Darie. Anca Pandrea: "Iura nu a murit, este viu și este cu mine"

 
+2 click pentru
galerie

Pe data de 9 noiembrie se împlinesc 2 ani de la moartea lui Iurie Darie, iar Anca Pandrea îl simte lângă ea și acum, ca și când ar fi viu. Ea trece în continuare prin momente cumplite, încă din momentul în care celebrul actor a trecut în neființă. 

"Iura cu nu a murit, este viu și este cu mine. Nu pot să pun decât un singur lucru, decât că Iurișcă al meu este aici și nu mai așa pot să merg mai departe, singurul lucru e că nu pot să  îl țin în brațe, să îl simt fizic, dar în rest îl simt tot timpul, uită-te acolo, sufletul și viața mea. Am vorbit cu Iurișca să-l întreb cu cine să votez, nouă nopți la rând, și ce mi-a spus el, așa am făcut. Și în turul 2 tot pe el o să îl întreb. El îmi spune ce să fac, "  a povestit Anca Pandrea, cu lacrimi în ochi, în ediția de vineri a emisiunii "Răi da' buni".

Soția lui maestrului Iurie Darie are o candelă care arde nonstop lângă patul ei și care, spune ea, îi transmite mesaje de la iubitul ei. Transmisiunea din casa celor doi îndrăgostiți a fost de-a dreptul cutremurătoare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest