Şi-a dezvăluit secretul! Cum a ajuns Andra Gogan să fie cea mai faimoasă româncă pe Tik Tok! VIDEO

 

Andra Gogan revoluţionează fiecare zonă în care este interesată! După ce a făcut ravagii pe instagram, artista a făcut senzaţie şi pe Tik-Tok. Iar pentru că toată lumea a fost curioasă cum a reuşit să facă mai mult de trei milioane de urmăritori pe noua platformă, tânăra a venit în platoul emisiunii „Răi da’ Buni” unde şi-a dezvăluit secretul!

Andra Gogan este una dintre cele mai cunoscute puştoaice românce din mediul online! A intrat în Cartea Recordurilor de două ori, este idolul copiilor şi al adolescenţilor, şi mai mult de atât, până şi părinţii şi bunicii o îndrăgesc.

Chiar dacă are doar 21 de ani, Andra Gogan este un adevărat fenomen în online! Nu există platformă pecare să nu o fi cucerit! Pe YouTube este un vlogger de succes, pe instagram este un influencer senzaţional, iar acum şi pe Tik Tok este o artistă complexă. Ce să mai! Fata asta a descoperit reţeta succesului!  

Andra Gogan a mărturisit că modul în care a devenit atât de cunoscută pe Tik Tok a fost să le dea follow multor americani, care au propulsat-o rapid, în topul preferinţelor lor. Mai mult de atât, artista a vorbit şi despre părinţii care le interzic copiilor să folosească noua platformă. Vloggeriţa este de părere că Tik Tok-ul dezvoltă relaţiile interumane, datorită activităţilor pe care trebuie să le faci ca să devii pe placul celor care te urmăresc.

"Sunt părinţi care le interzic copiilor şi îi înţeleg, dar eu consider că este un loc în care putem să găsim subiecte comune. De exemplu, la şcoală se întâlnesc fetele din clasă a 5-a şi dansează toate.", a completat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest