Simona Traşcă, situaţie neaşteptată! Fostul soţ i-a lăsat o super moştenire, după ce a decedat: „Am plecat de la el fără nimic” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Simona Traşcă nu se aștepta la asta! După ce fostul soţ, libanezul Mahmoud Ahmad Hammoud a decedat în urma unui infarct, blondina a fost contactată de fostul cumnat care a înştiinţat-o că atât ea, cât şi fiul său, urmează să primească o parte considerabilă a averii răposatului.

Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, moderată de Mihai Morar, Simona Traşcă a mărturisit că nu s-a gândit nicio clipă la faptul că numele ei exista în testamentul fostului soţ. Se pare că atunci când s-au despărţit a existat o înţelegere, în care ea are custodie totală pentru fiul lor, iar el îşi păstrează averea. Astfel încât, nu a existat niciun partaj la divorţ.

„Se împarte averea. Şi o parte o să îi revină fiului. Nu ştiu, nu am itnrat în detalii. Nici după ce a murit nu am întrebat, ce a rămas, ce a lăsat în urmă. Nu mi se părea potrivit. Aşa sunt eu, nu sunt genul. M-a contactat fostul meu cumnat. Este o persoană extraordinară, un om foarte corect. În aceşti ani, când fiul meu a avut nevoie la şcoală, fostul cumnat s-a oferit să îl ajute, în situaţia în care nu are o obligaţie. Mi-a spus că în noiembrie se vor termina actele. Eu mă bucur pentru copilul meu, este la început de drum. S-a însurat. (...) Eu la divorţ nu am luat nimic în afară de copil. Asta a fost şi înţelegerea. Eu am renunţat la drepturile mele de soţie. Nu a existat un partaj, el mi-a dat copilul în schimbul averii. Am plecat de la el fără nimic. Nu pot să trăiesc fără copilul meu. Fratele lui este un om extraordinar, un om foarte bun şi foarte corect. Şi aşa este el ca om.” a spus Simona Traşcă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest