Sora lui Leo de la Strehaia, dezvăluiri despre căsnicia ei! Cum a aflat cine este amanta soţului său

 
+3 click pentru
galerie

Olga, sora lui Leo de la Strehaia, a trecut prin momente grele după ce soţul ei a înşelat-o cu o tânără de 19 ani. Ea susţine că nu mai vrea să se întoarcă acasă pentru că s-a săturat de scandaluri şi vrea să redevină o femeie liberă.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, Olga, sora lui Leo de la Strehaia a mărturisit cum a aflat despre amanta soţului său.

"El a lăsat pe masă, iar eu l-am controlat şi am văzut un număr suspect şi era denumit "All". Şi când am vrut să sun să văd cine, mi-a răspuns o fată. Şi mi-a spus că e Alexandra de la Motru, că mă cunoaşte şi că este amanta soţului meu. Când m-am întâlnit cu ea, am văzut că avea 19 ani, i-am luat un suc, o cafea. Arăta bine fata, doar era tânără, dar avea minte de copil. Soţul meu are 38 de ani.

Eu nu l-am înşelat, am dormit la o prietenă. Acasă nu vreau să mă mai întorc pentru că nu am cu cine să mă înţeleg. M-a mai înşelat o dată, dar acum nu mai vreau să îl iert. Nu mai vreau scandal, nu mai vreau să am interdicţii," a spus Olga de la Strehaia, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Olga a spus adevărul despre posibili bani pe care i-ar primi Leo de la Strehaia pentru apariţiile sale televizate.

"Nu e adevărat, fratele meu de câte ori a venit la emisiuni, a venit de plăcere, nu a luat niciun ban. El e un credincios, el a venit doar pentru adevărul lui," a mai spus Olga.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest